åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

Min tretimmars present

Publicerad 2013-07-25 15:44:00 i Personligt, Pyssel,

För ett tag sedan gjorde jag ju en egen present till en liten kille som fyllde fyra. 
Jag gjorde en skattkista i falsk metall.
 
Jag köpte en pappstomme i form av en skattkista, aluminium tejp (som aluminiumfolie i tejpform) från Biltema, svart akrylfärg och lite dekorationer jag hade hemma. Mycket enkelt och roligt men som sagt tidskrävande. 
Vi blev i alla fall nöjda med resultatet, både födelsedagsbarnet och jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin Aurora

Publicerad 2013-08-22 13:55:39

Åh vad tjusigt!

Svar: Tack :) Blev väldigt nöjd.
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela