åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

längesedan sist...

Publicerad 2013-11-16 11:36:11 i Personligt,

Hej alla trogna som kikar in här utan att få lön för mödan. Stort tack till er!! Verkligen!
 
Det är så mycket som händer runtomkring oss just nu. Dagar som går upp och ned och nu har även renoveringen av badrum och utbyggnad av hus dragit igång. Så ja, det är lite mycket som far runt i huvudet just nu och jag finner ingen inspiration att skriva. Har dock börjat fila på ett inlägg angånede sabon och barnen, hur det hela ligger till. Men det är svårt att formulera sig på rätt sätt och jag har heller ingen tid att sitta framför datorn. Men håll ut, jag planerar att fortsätta.

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela