åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

Badrumsbryderier

Publicerad 2013-08-24 16:46:53 i Familj, Personligt,

Ja, för ett tag sen skrev jag ju såhär och sedan såhär.
Nu har vi det bra och vi har återupptagit våra renoveringsplaner. Först ut är badrummet.
Det finns ju en hel del att bestämma när man skall totalrenovera och göra om. Så mycket kan vi vara överens om.
Jag tog hem lite kataloger så att vi i lugn och ro kan kika lite vad som finns. För att strosa runt i affärer med två personer av den mindre storleken i släptåg är liksom inte så givande. Om man skall försöka bestämma sig för något, vill säga.
Så här sitter vi nu.
 
 
Med kataloger upp över öronen. Och detta är endast från två olika badrumsaffärer.
Hur vi nu skall kunna enas, min sambo och jag. Det vet i gudarna. Vi har väldigt olika smak och var och en vet precis vad den vill ha.
Önska oss lycka till!
 
 

Kommentarer

Postat av: Emma - mamma till demian

Publicerad 2013-08-26 13:36:36

Lycka till!!

Svar: Tack :)
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela