åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

Likt förrädaren Jussi är nu också jag märkt med Katlamärket

Publicerad 2013-09-18 22:29:50 i Personligt,

Ja, jag överdrev kanske en smula nu och ja, jag har kanske sett Bröderna Lejonhjärta lite för mycket det senaste (jag minns att jag tyckte den var lite otäck när jag var liten men faktum är att min 4-åring tycker det är mer otäckt när draken sväljer Bamse än när Tengil härjar eller Katla kommer, barn nu förtiden alltså...). I alla fall är jag brännmärkt.

Jag höll en bärig och grinig Lilleman på höften samtidigt som jag stekte pannkakor här om dagen. Skulle trixa så att han inte skulle komma åt den heta pannan och vips bränner jag mig själv i stället. Fy för katten vad ont det gör att bränna sig! Tur att det var jag och inte Lilleman!

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela