åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

jag, en överlevare?

Publicerad 2013-09-10 21:45:35 i Personligt,

Jo då, jag lever. Trots att jag blev halvt uppäten här om dagen. Efter lite var-klämning ser det mycket bättre ut.
Jag har också överlevt ett jour-pass sedan sist. Jag har alltid gillat att jobba natt men med två små hemma är det bra mycket slitsammare. Uppstigning kvart i sex för att ha en dag med full rulle innan det klockan tre var dags för vaktavbyte, denna gång i form av svärföräldrarna. Därefter snabbt som tusan göra sig i ordning och ta sig till jobbet med instämpling klockan fyra.
På jobbet var det naturligtvis också full rulle. Jobb non stop till halv ett på natten. Där emellan endast en kort lunch-paus, då rast inte ingår i passet. Då är man ganska mör. Faktiskt. Skönt dock att vi efter halv ett slapp bli väckta för mer jobb.

Sambon hade inte haft det så lätt han heller då Lilleman vänligt men bestämt propsat på uppstigning kvart i fem!
Barnen har varit på dagis till tre idag. Så jag har fått vilat en stund på dagen idag. Men vill heller inte sova ens mycket och vända på dygnet då nästa jobbpass är dagtid. Inte förren på torsdag i och för sig men i morgon är vi lediga hela familjen och då går det ändå inte och ligga och dra sig.
Förutom att vila har jag även hunnit ringa viktiga telefonsamtal så som till hantverkare som skall fixa med vårat hus och beställt tid hos frissan för mig och Storasyster. Mycket viktigt! Sen fick jag dammtorkat och tvättat golven i köket och tvättstugan. Skönt! Hängt en maskin med tvätt som jag inte hann hänga upp igår innan jag åkte har jag också fått gjort.
Nu kallar sängen. Jag är trött.

Kommentarer

Postat av: Mathilde

Publicerad 2013-09-11 22:44:32

Äntligen är jag tillbaka från min bloggpaus och jag har även fått en ny design på bloggen. Välkommen att kika in och säga vad du tycker. Ha en bra kväll... /Mathilde

Postat av: Cissi

Publicerad 2013-09-14 10:09:35

Hoppas du fått sova bra ;) och vad skönt att du överlevde bettet ;)

Svar: Tack, ganska så bra med tanke på två små natt-störare som vi har här hemma.Haha, ja tack, det var med nöd och näppe jag överlevde ;)
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela