åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

tandläkare och vaccinationer

Publicerad 2013-05-22 23:09:00 i Familj, Lilleman, Personligt, Storasyster,

Ja, dagen har varit fyllt av idel roligheter. På förmiddagen var jag hos tandläkaren. Eller tandhygienisten rättare sagt. Alltid lika kul att ligga och gapa i 45 minuter och sen betala 600 kronor för det... Fast idag var det "gratis" för mig. Har en tandförsäkring via folktandvården så det dras en liten peng varje månad och tack vare mina fina tänder betalar jag lägsta premien. Gött!
På eftermiddagen bar det av till vårdcentralen för att vaccinera oss mot TBE. Vi bor i ett högriskområde så äntligen fick vi masat oss iväg och startat detta. Alla utom Lilleman, han är fortfarande för liten, tog spruta. Storasyster var riktigt duktig trots att det sved rejält.
Nu hoppas jag på en gnuttta sömn för förra natten bjöd då inte på särskit mycket av den varan. Lilleman odlar tänder och i natt var det tydligen riktigt jobbigt. (Trots att jag såg att han varit här inne och skrytit om att det minsann inte är så jobbigt att föda tänder nu för tiden, hihi)!
Även Storasyster hade en orolig natt.
Men nu, friska och starka tag... God natt!

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela