åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

stora tjejen!

Publicerad 2013-05-03 17:34:00 i Storasyster,

Storasyster fick vara ute själv på baksidan medans jag gjorde middag förut. Jag hade god koll på henne, för en gång i minuten kom hon och ropade i dörrspringan att jag skulle komma. Då hade hon några blommor med sig åt mig.
                                      Jag tror hon länsade gräsmattan på krokus och maskrosor.

Kommentarer

Postat av: maria

Publicerad 2013-05-03 20:12:44

Så gör Malva med :) Är livrädd att hon ska börja plocka hos grannarna hahaa

Svar: Haha! Ja, men så är dom så söta när dom kommer med sina små korta buketter att man inte kan säga till :)
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela