åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

nypåstigna

Publicerad 2013-05-30 09:54:00 i Lilleman, Personligt, Storasyster,

Igår tog vi tåget, Storasyster, Lilleman och jag, för att hälsa på pappa på jobbet. Barnen har aldrig åkt tåg och för min del var det väldigt längesedan så det var mycket spännande tyckte vi. Lilleman sov sig igenom halva resan, mycket behändigt och Storasyster var lite spänd till en början och ville hålla handen men sen släppte det. Själv var jag mäkta imponerad av hissen i vagnen vilket gjorde det väldigt smidigt att ha med barnvagnen.
Vi hade en mycket härlig dag och allt flöt på utan hysteriska utbrott och bråk. Ser man på, dom kan ju - mina barn... haha! Synd bara att det regnade annars men vad gör väl det när det finns roliga saker att göra inomhus. Som till exempel att snurra in sig i gardinerna på pappas jobb.
En något nervös förstagångspassagerare.
Tåghiss. Mycket bra.

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela