åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

snabbresumé

Publicerad 2013-06-02 23:15:00 i Familj, Personligt,

Fredag, lördag och söndag har bjudit på kompisbesök och lillsemester med familjen i Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Har egentligen massor att berätta men i morgon väntar en hård dag då det är skiftbyte här hemma. Sambon blir hemmaförälder medan jag går tillbaka till arbetet. Så dags att sluta ögonen och föröka sova lite. Hoppas på att få tillfälle att berätta om helgen som varit men vi får se hur det blir med bloggandet fram över, hur mycket tid det finns över helt enkelt. På återseende. God natt!

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela