åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

pik eller påminnelse?

Publicerad 2013-08-30 07:48:22 i Personligt,

Just nu pågår en succesiv utrensnings process av min garderob. Får jag på mig något som inte längre passar eller känns fel åker de direkt i skänka-bort-säcken eller soporna.
Nu har turen fallit på den här juvelen.Dom passar inte längre.
Jag väljer att ta det som en underbar påminnelse om att min kropp burit två fantastiska barn och därmed ändrat storlek och form, hellre än en spefull pik om att det har blivit lite för mycket smaskiga onyttigheter sen de var på sist.
Dom åker i vart fall direkt i soporna. Fy för bövelen för trosor som åker in i rumpan hela tiden!

Kommentarer

Postat av: Trees, mamma i London

Publicerad 2013-09-08 23:37:08

Haha! :)
Eller så sparar du dem och har dom som motivation ;)

Svar: Haha! Ja det förstås men nu har de åkt i soporna, hittar säkert något annat som kan platsa i dess ställe ;)
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela