åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

hoohoo! nu är jag tillbaks

Publicerad 2013-08-07 22:22:57 i Personligt,

Först och främst vill jag tacka alla er som så troget kikar in här, de dåliga uppdateringarna till trots. Tacka er för att ni på så sätt visar att det är någon som undrar vad vi har för oss.
Jag har funderat mycket det senaste över bloggens framtid. Hur den skall fortgå om den över huvudtaget skall göra det. Det har liksom inte känts lockande att skriva om det vardagliga, som trots allt fortsätter mitt upp i alla större bekymmer.
Jag har nu bestämt mig för att fortsätta skriva här om stort som smått, precis som förut.
Jag skapade denna bloggen för att jag behövde ett andningshål, en blåsventil, där jag kunde skriva av mig när det var som jobbigast. Men också för att det är så härligt att dela med sig av allt roligt vi får vara med om med våra barn.

Så nu fortsätter vi framåt. Och jag har en hel del att skriva i kapp!

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela