åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

hallå! kan någon vara så snäll och RYCKA AV MIG MITT BEN TACK!!!!

Publicerad 2013-08-30 00:18:41 i Personligt,

Ja, det här blir säkert en rolig natt.
Jag har "Lilleman-jour" och han sover mycket oroligt, precis som vanligt den senaste tiden.
Storasyster sover också oroligt, precis som den senaste tiden. Skillnaden mellan mina och Sambons nätter är att han aldrig tar Storasyster - i rädsla eller protest för att hon skall bli sur och arg när han kommer. Om hon är mammig när det kommer till att trösta (eller för det mesta för en delen)? Ett rungande JA på den frågan.
Så jag får springa emellan båda barnen. Nästa gång hon ropar tar jag med henne in till våra sängar. Det får bära eller brista att de väcker varandra.
Till detta kan vi lägga till en mycket oskön värk i hela höger ben. Måste vara en nerv som kommit i kläm. Kändes precis såhär vid min första förlossning, fast i andra benet och mycket värre.
Under hela slutskedet var det det enda jag kunde tänka på. Jag önskade på allvar att någon skulle komma och slita av mig hela benet och kasta det så långt det bara gick. Då tog den smärtan bort smärtan ifrån förlossningen i alla fall. Inget ont som inte har något gott med sig.
Men just i natt hjälper det just mot ingenting förutom att skapa sömnbrist.

Kommentarer

Postat av: Mammatea

Publicerad 2013-09-01 07:56:11

Vissa nätter känns det som man bara springer runt och tröstar barn. De sista timmarna inatt har jag sovit med ett barn klistrat mot mig på varje sida. Resultat: dålig sömn och öm kropp ;)

Svar: Precis så är det! Hoppas dufått några nätter med bättre sömn sedan sist :)
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela