åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

and so we meet again

Publicerad 2013-08-13 09:59:45 i Personligt,(Ja, jag vet att det är samma bild som när jag gick på semester. Och ja, egentligen var första dagen på jobbet igår. Men vem har vid att fota och blogga om sånt när man sladdar in sen och stressad på morgonen)?

I går var alltså semestern slut för denna sommaren.
Storasyster, som jag sov hos, vaknade före min väckarklocka och jag försökte in i det längsta få henne att somna om genom att ligga kvar och låtsas som ingenting.
Vilket så klart misslyckades.
Tillslut var jag sen och fick förklara att idag skall mamma jobba så jag måste stå upp. Gråt och förtvivlan följde och jag blev ännu senare...

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela