åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

träning

Publicerad 2013-04-19 14:33:00 i Personligt,

Nu är det dags att kränga på sig baddräkten igen. Sim står på schemat. Lite träning får det ju bli en helg som denna.
På hit vägen var jag ju tvungen att svänga in till min favorit butik Två fröknar. Tyvärr blev det inget köp denna gång men önskelistan blev lång inför våran renovering och iordningställande av Lillemans rum.
En tallrikshylla skulle jag verkligen vilja ha. Funderar på om jag ska be pappa snickra en till mig. Eller två. En till köket för kokböcker och lite fint och en till Lillemans rum för böcker.
Nä nu kan jag inte dra på detta längre. Önska mig lycka till. Har inte fått till någon träning sen i somras. Ni vet det där livet med barn och pendlande sambo. Ja och latmasken förstås, det har sätt lite hinder i vägen. Är tyvärr inget inbitet träningsfreak. Tvång och mutor är vad som behövs för att få den här kroppen att vilja röra på sig...
 
 

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela