åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

då så

Publicerad 2013-04-24 22:43:00 i Familj, Personligt,

Nu har jag äntligen fått tummen ur, har väl dragit på det i snart ett år. Men bättre sent än aldrig. Jag har köpt vaxduk till köksbordet.
                                      På Lillemans plats är bordet alldeles uppluckrat efter allt söl och skurning som det kräver. Det är alldeles för sent att rädda bordet egentligen. Men jag är så trött på att inte kunna ha någon duk alls (den hamnar alltid hängades över en stolsrygg för att den skall
räddas från söl, sen kommer den mycket sällan tillbaka till bordet igen) och nu blev det två flugor i en smäll. En fin duk som inte behöver tas bort stup i kvarten och det sönderskavda bordet följs. Fiffigt!

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela