åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

i morgon börjar allvaret

Publicerad 2013-09-01 22:14:57 i Personligt,

Nu är Sambons föräldraledighet slut och i morgon skall barnen gå på förskolan på riktigt. Inskolningen gick på en vecka så gångna veckan har de gått 15 timmar (uppdelat på tre dagar). Medan Sambon har sugit ut allt ur den sista veckan innan jobb. Även jag har haft turen att ha en bra vecka med bara två arbetsdagar. Resten jobbade jag in över semesterperioden i somras.

Är ganska nervös för hur morgonens morgonbestyr skall tacklas. Det är en ganska segdragen process i vanliga fall, det här med morgonbestyr i vårt hus. Uppstigning är det för mig halv sex i alla fall så får vi se om tidsplanen håller.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-09-03 20:44:29

Så länge man går upp i tid brukar det bli ganska lugnt på morgonen :)

Svar: Precis!Ändå räckte det inte med att stå upp halv sex!!! Hade lagt fram kläder och förberett allt men tro inte att jag kom i tid till varken dagislämning eller jobb... Vi får utarbeta en tid och morgonrutin som passar oss helt enklet så det blir nog bättre.
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela