åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

storhandling, stöld och snabbelunch

Publicerad 2013-05-21 12:32:00 i Personligt,

Dagens stora gärning fick bli storhandling medan Storasyster var på förskolan. Lilleman skötte sig exemplariskt så det gick på mindre än en timme, nytt rekord för oss! Tjoho!
Kanske lite väl snabbt för när jag lastade in i bilen upptäckte jag den här rackaren.
Den lille ananasen som inte gick att scanna med självscannern. Hade totalt glömt bort den där den låg i sitt hörn under ett berg av varor när vi kom till kassan.
Eftersom jag hade en trött och hungrig kille som totalt hade tröttnat struntade jag i att gå tillbaka in på stormarknaden för att betala den. Känner mig faktiskt lite smutsig... :-S
Storhandling... Ja, vi använder mycket papper....
Snabbelunch idag. Inte så nyttigt men hemskt gött. Min lille goding fick en go körv innan han somnade i bilen hem.
Sovande liten coverse-fot i sin älskade vagn.
Nu, egentid... som högst troligast kommer fyllas med diverse hushållsarbete...
Reds anm. Inte så mycket hushållsarbete men flyttnig av en blomma i rabbatten, lite blogg-fix och sen vaknade Lilleman.
 
 

Kommentarer

Postat av: Elsa

Publicerad 2013-05-22 21:13:51

Gött med storhandling! ;)

Svar: Javisst :)
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela