åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

lekdate

Publicerad 2013-05-19 22:46:00 i Personligt, Storasyster,

Idag har Storasyster haft en kompis här. Så söta dom är, små fnittriga tjejer som leker busar och kissar till sammans (<--- japp, kompisen skulle absolut gå med och kissa, fast hon gjorde det bara ett par minuter innan. En på toan och en på pottan. Ingen blyghet här intedå min tjej passade på att bajsa...).
Men det är en lite läskig känsla att inte behöva vara med i leken. Vad ska jag göra då, liksom?? Kände mig grymt rastlös och vandrade runt i huset likt en osalig ande, haha!
Fast så klart är det underbart att se att min lilla skrutta har blivit lite större, vågar släppa mamma och har fått så goa kompisar.

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela