åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

kan någon stanna tiden...snälla!?

Publicerad 2013-05-09 23:20:00 i Personligt,

Jag vill be om ursäkt för det glesa bloggandet här inne men just nu känner jag mig väldigt oinspirad att skriva. Jag känner mig oerhört stressad över att börja jobba snart igen. Stressad över att hinna suga ut allt ur de sista dagarna som är kvar, stressad för att det med största sannolikhet är sista gången jag är mammaledig på detta sätt och stressad över att komma tillbaka till jobbet och förväntas kunna allt som ett rinnande vatten trots att jag varit borta i ett och ett halv år och därmed glömt nästan allt. Även om det inte är så så känns det faktiskt som om livet tar slut samma sekund som jag kliver innanför dörrarna på jobbet. Aldrig kommer jag kunna njuta av mina barn på samma sätt, aldrig kommer jag hinna med något mer igen, aldrig kommer vi hinna hitta på roliga saker. Naturligtvis vet jag att det inte är sant och att allting är vad man gör det till. Men jag vet också hur fort livet rullar iväg när jobbet slukar det mesta av tiden. Det är jobbigt att känna denna stress och press spänna innanför bröstet samtidigt som jag inget hellre vill än att stanna tiden, ha mina barn i famnen och bara kramas, andas, lukta.

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela