åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

aah! ljuvliga sovmorgon...

Publicerad 2013-05-12 08:18:00 i Personligt,

...eller?
Idag var det min tur att få lite sovmorgon. Jag gjorde ett tappert försök att sova lite i alla fall kan man säga.
Strax efter sex vaknade Storasyster. Tydligen på fel sida för fy så grinig hon var, inget passade och det hördes. Då väcktes Lilleman. Efter 50 minuters försök att stänga öronen för allt kiv och gnäll för att få sova lite till gav jag upp. Nu är dagen i full gång, barnen och sambon är på lekplatsen och jag ska ta itu med vårat enorma tvättberg som skall vikas.

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela