åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

tjejhelg i Göteborg

Publicerad 2013-06-16 23:16:00 i Personligt,

I helgen styrde vi kosan till Göteborg, jag och ett par tjejkompisar för lite ostört prat (<--- man får ju aldrig prata färdigt eller höra klart vad de andra har att säga när barnen är med), god mat och dryck och så klar tlite shopping. Oj! Höll nästan på att glömma en ostörd natts sömn och hotellfrukost!
En riktig härlig, lugn och skratt-fylld helg har det varit. Och nu är det bestämt, det får bli en årlig tradition att vi åker iväg själva på något skoj.
Kan ni gissa vad vi till 90% pratade om? Barnen så klart, haha! Mammor i ett nötskal.

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela