åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

sjukstuga, stranden och poolbad

Publicerad 2013-07-23 22:52:27 i Personligt,

Idag blev det till att styra kosan till stranden för mig och barnen. Sambon har nämligen bokstavligen barikarderat sig i sovrummet hela dagen. Han är förkyld med feber (alltså dödssjuk). Så för att inte varken jag eller barnen skulle bli alldeles tokiga fick vi hitta på något kul.
Vi packade lunch och fika och en massa gott. Vagn och badkläder, leksaker och flytgrejer gjorde bagagen fullkomligt proppfull. Men ska man hålla sig undan ett tag får man packa där efter, haha!
Vi hade en helt underbar dag på stranden med idel gott humör och lyckades hålla oss hemifrån i nästan fem timmar.
Då var Storasyster så trött på det hela att det var dags att göra en storstilad sorti med en gallskrikande 4-åring (hon fick nämligen inte som hon ville med att åka ensam i vagnen och låta Lilleman gå till bilen, vilken stod på parkeringen en bra bit från stranden).

Väl hemma hämtade vi ut våran nya barnpool som Storasyster valt ut och beställt via nätet som present då hon nu klarat av att somna alla tio gånger själv.
Badandet fortsatte sedan hemma. Härligt att äntligen kunna svalka av sig hemma i trädgården. (Våran gamla pool kasserades i början av sommaren då den var trasig).

Strax innan läggdags kräks Lilleman. Aargh!! Först bara lite så vi tänker inte så mycket på det. En stund efter att vi lagt honom börjar han gnälla och när jag kommer in är hela han och sängen nerkräkta! Jag hoppas innerligt att det är värmen och att han åt så himla mycket till middag. Han har nämligen ätit riktigt dåligt nu ett bra tag så magen är inte van vid så mycket på en gång. Han har verkligen ont av värmen, stackarn. Äter nästan ingenting, är gnällig, sover dåligt och får värmeutslag.
Nu sover han i alla fall och det har inte hänt något mer. Vi håller tummarna att vi slipper kräksjuka nu!

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela