åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

Lilleman tar ordet

Publicerad 2013-07-15 22:10:05 i Personligt,

Här kommer jag med ett fashion-statement!

Glittriga skor. Jag kan inte få nog av dem. Jag fullkomligt älskar Storasysters glittriga ballerinaskor med rosett. Så fort jag får syn på dom vill jag genast ha dom på. Då är det bara att ta dom i hand och leta upp närmaste vuxen som snällt hjälper mig. Och Storasyster är faktiskt så snäll att jag får lov att låna dom hur mycket jag vill. Jag älskar henne!
Tyvärr är dom lite stora men om dom trillar av - vilket dom gör titt som tätt - är mamma snäll och sätter på dom igen så fort jag ber henne. Om och om igen....Kommentarer

Postat av: maria

Publicerad 2013-07-16 20:20:36

Hälsa mamma att hon får köpa likadana i din storlek! Ur-tjusiga :)

Svar: Det ska jag göra :)
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela