åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

första semesterveckan, förkylning och födelsedag

Publicerad 2013-07-19 18:05:09 i Personligt,

Ja, då är snart första semesterveckan till ända och jag har hunnit med att vistas i härlig sol, badat benen (äkta badkruka), lekt, fyllt år och blivit förkyld.

Det här med att fylla år har jag så gott som slutat med. När någon frågar hur gammal jag är får jag alltid räkna efter... Men lite uppvaktad vill man ju bli.
I år gav jag mig själv en förkylning och mens - med allt vad det innebär - i födelsedagspresent. Oh yes. Ett härligt uppvaknande så att säga.
Efter att ha varit vaken med familjen i en halvtimme tyckte jag det var dags att, så där i förbifarten, nämna att idag är det min födelsedag. Då blev det liv i luckan. Äntligen. Min present hade jag egentligen fått för några veckor sedan. Två par nya joggingskor. En subtil hint kan man tycka. Men jag fick en liten utav sambon på morgonen ändå. En flaska Baylis. Gott. Den får vi se till att dricka upp. Här om dagen hittade vi nämligen en i skåpet som gått ut för tre år sedan.
Själva dagen spenderades med familj och svärföräldrarna i Grebbestad. Bad på Tanumstrand och shopping till barnen och sambon på Sportshopen efteråt. Barnen fick även rusat av sig på lekparken utanför. Oj, vad trötta dom var. Och jag med.

I morgon blir det tårtkalas för de närmast sörjande och här sitter jag hos svärföräldrarna efter en dag på stranden. Undrar om tårtan gräddar sig själv där hemma och huset gör sig fint bara man önskar riktigt riktigt mycket?

Ja, ja. Det löser sig.
Hoppas ni har en härlig sommar allihopa

Kommentarer

Postat av: maria

Publicerad 2013-07-19 21:29:13

Grattis i efterskott!

Svar: Tack så mycket :)
2-barns-mamman

Postat av: Michan

Publicerad 2013-07-20 16:31:30

Grattis
Jag tycker födelsedagarna är ännu roligare nu när man har barn och får fira tillsammans, vi firar alltid massor :)

Svar: Födelsedagarna är roligare med barnen, även om man inte räknar efter hur många man själv har haft nu för tiden :)
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela