åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

Kom alla mina kycklingar! Vilken färg?

Publicerad 2013-08-17 18:33:18 i Personligt,

Bloglovin blå!
 
Har märkt att det droppat in flera nya läsare. Hjärtligt välkomna!
Vill passa på att tipsa er som inte är med i Bloglovin om just detta suveräna verktyg.
Där kan man samla sina favoritbloggar, bland annat lilla mig..., och på så sätt enkelt få till sig när ett nytt inlägg skrivs. Bra mycket sidigare än att söka upp varje blogg för sig för att se om det hänt något sedan sist.
Fungerar inte länkarna går det bra att klicka på den "lilla" bloglovin-knappen till höger. För dig som redan har ett bloglovin-konto vill säga. 
 
Så lägg till mig på din favvolista ;)

Kommentarer

Postat av: f

Publicerad 2013-08-17 19:42:01

Vadå typiskt
pojkar? Könsroller kallas det.

Svar: Ursäkta? Nu hänger jag inte med?. Har inte skrivit om pojkar i detta inlägg. Vad syftar du på?Syftar du kanske på min kommentar här?; http://spiderchick.nu/2013/august/grabbkvallen-som-urartade.html#comment

I så fall förstår du dig inte på ironi.
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela