åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

tillfixning av inlägg.

Publicerad 2013-05-21 12:59:00 i Personligt,

Hmm, jag har bloggat nästan enbart på mobilen det senaste och inte kollat in så mycket här. Nu upptäcker jag att i en del inlägg postade med bloggs app faller en del av texten bort. Dessutom blir texten ihoptryckt på ett mycket osnyggt sätt som gör det svårt att läsa. Mycket tråkigt! Och mycket förvirrande för er läsare! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta!!
Nu är i alla fall det här inlägget tillfixat. 

Kommentarer

Postat av: Yohannas vardagskaos

Publicerad 2013-05-21 20:22:57

USch ja, jag är sååå besviken på appen. Å så blir det centrerat alltid också, skitstörigt när man ska läsa, så får man scrolla alltid om man läser på mobilen.. Nej datorn gäller i princip endast här :)

Svar: Ja, jag får försöka få till mer datatid helt enkelt! :)
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela