åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

2 saker man tydligen kan göra om hjärnan är mos

Publicerad 2013-05-21 21:02:57 i Personligt,

1.
Åka hemmifrån halva dagen (<--- halva och halva - ca 4 timmar) och lämna ytterdörren, inte bara olåst, utan     vidöppen.
Lyckligtvis har ingen, vad vi kan se, varit inne i huset för inget värdefullt saknas.
Kan till mitt försvar säga att det berodde på att när vi skulle åka ramlade Lilleman ner från altanen. Det är inte      högt och jag fångade honom i luften men rädd blev jag och han fick sätta sig direkt i bilen och därmed var dörren glömd.
 
2.
Lämna vattnet på ute i ett par dygn efter senaste vattningen av utekrukor. 
Hade vi haft en ordentlig slang som inte släpper från väggfästet efter ett tag hade det inte varit några problem. Men nu har vi inte det. Vattnet har alltså forsat längs väggen sedan dess...
 
Så. Nu är det officiellt. Min hjärna är helt disfunktionell. 

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2013-05-23 08:03:29

haha jadu, ibland är hjärnan allt trött. Hoppas du får en lugn och skön helg där du kan vila både själ och hjärna :)

Svar: Tack snälla du :)
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela