åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

typiskt mig

Publicerad 2013-05-14 12:53:00 i Personligt,

Idag skall vi på grillutflykt på en lantgård, Lilleman och jag, med hans små polare.
Innan vi åkte för att lämna Storasyster på förskolan packade jag in allt i bilen för att kunna åka direkt, välplanerad som jag är....
Trodde jag ja. Vi har precis anlänt tillbaka hem för att hämta upp lite viktiga saker.Regnjacka till Lilleman, gaffel att ha till korvgrillningen och en kniv att öppna korvpaketet med. Jag har även passat på att kissa, för det har jag glömt bort att göra nu på morgonen...Nu åker vi på utflykt!!

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela