åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

äntligen lite shopping

Publicerad 2013-03-29 22:25:00 i Jag tipsar, Personligt,

Nu har jag äntligen för en gångs skull unnat mig att köpa något annat än mat och bensin för min lilla lön jag får för att jobba som hemmaförälder. Det är ju inte många slantar man får så det gäller att spendera dem väl. Senast jag handlade något över huvudtaget var några julklappar till barnen och dess för innan unnade jag faktiskt mig själv en klänning till Lillemans dop i somras.
Vad jag köpte nu? Några nya stödstrumpor förstås! Oh the glamour, haha!
Men för mig är det ett nödvändigt ont så där samlar jag mer än gärna pensionärspoäng.
Jag handlade på phane, där vet jag att de har strumpor som jag tycker sitter bra. Denna gång provade jag några nya varianter med varierande resultat. Jag köpte ett par långa strumpor som når upp över låren vilket jag verkligen behöver. Tyvärr var de en besvikelse. De känns som om de ger ett bra stöd, så länge de sitter uppe i alla fall. Utan något slags halkskydd kanar de snabbt ned och lägger sig runt knäna. Inget vidare bekvämt måste jag säga. Nä, jag får pröva att lägga en sträng sockstop på vardera mudd så kanske strumporna sitter där de ska sen.
Annars var de andra strumporna helt okej men dom nya favoriterna blev dessa. En beprövad modell i ny färg.

Kommentarer

Postat av: Yohannas vardagskaos

Publicerad 2013-04-01 21:33:30

Ja man är ju rätt bra på att unna sina barn MÄNGDER av kläder & annat.. men en själv?! Stödstrumpor, har du besvär av tryck eller så i benen? :(

Svar: Jag har ett jobb där jag står och går hela dagarna så när jag väntade vår stora tjej började jag känna av benen. De svullnade intesärskit mycket men ömmade varje kväll. Och det uppkom även en hel del åderbråck, då började jag använda stödstrumpor i jobbet. Så när jag arbetade igen innan nummer två använde jag alltid stödstrumpor i jobbet. Åderbråcken blev både värre och fler med senaste graviditeten. Har jag inte haft strumporna en dag så har jag så ont i benen på kvällen att jag inte kan sova. Fick en läkarbedömning i höstas att om inte högläge så fort det är möjligt och stödstrumpor varje dag hjälper, får en kirurg kolla ochäven ultraljud för ev operation. Läkaren bemömde som svåra åderbråck. :-( Att det inte är så smickrande med såna ben kan jag leva med, jag har ju ändå fått två underbara barn, men att de gör så ont, och inte lär det bli bättre, känns inte särskilt roligt.
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela