åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

hantverkare, utbrott och en enorm BH

Publicerad 2013-06-05 23:05:00 i Personligt, Storasyster,

Vi ska ju bygga om här hemma och idag kom kakelsättaren hit. Inget konstigt med det - vi hade avtalat att han skulle komma och stämma av vad som skulle göras. Men han gjorde en chansning och kom på spontanbesök. Helt okej, men då får det vara stökigt, här bor det faktiskt barn. Lite synd bara att han knackade på dörren två sekunder efter att Storasyster fått ett utbrott på pappa för att hon inte ville ha sås till maten och därför kastat hela tallriken i golvet. Jaja, sånt kan hända och vi skrattade lite nervöst åt det tillsammans medan hon stortjöt på sitt rum. Det hela gick smidigt och bra ändå.
 
Nu när jag satt på toa innan läggdags fick jag se det här som hängt i badrummet sedan igår kväll...
...en enorm BH som hänger rakt i fösta blickfånget och välkomnar alla och envar in i badrummet.
 
Storasyster gav pappa en förlåt-teckning efter tallriksincidenten men i övrigt har de bråkat mest hela dagen, värre än någonsin. Hon är så otroligt mammig och trotsig och pappan kan inte riktigt hantera det. Jag hoppas verkligen, för allas skull, att det rättar till sig snart!

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela