åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

äntligen svalka

Publicerad 2013-07-24 14:00:00 i Lilleman, Personligt,

Efter snart två veckor med stekande sol är det faktiskt skönt med ett uppfriskande sommarregn. I alla fall för våran Lilleman. Han är idag pigg som en lärka och äter och är hur glad som helst. Inget mer kräk sedan igår kväll. Än har det inte gått 48 timmar men jag tror inte på magsjuka ändå. Dessutom har han (jag vet inte om jag törs skriva det) sovit prick hela natten. Vaknade först vi sju i morse. Hurra för en hel natts sömn!
Vårat vattenräkningskonto tycker också om lite regn...

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela