åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

omvänd ordning

Publicerad 2013-08-28 22:47:03 i Personligt,

Trots att det bara är onsdag har vi haft lite söndagsfeeling här hemma.
En skön dag helt enkelt.
Förmiddagen spenderades med att sambon tvättade en bil. Jag fixade middag och lunch, tvättade och städade. Barnen bakade "kakor" efter eget recept - mycket söl alltså. Storasyster lekte ridning och Lilleman "diskade". Dessa lekar kan lekas i oändlighet enligt mina barn.
Eftermiddagen spenderades utomhus. Jag tvättade lite fasad och rensade lite ogräs medans hästleken fortsatte utomhus i någon älv-muterad form. Lilleman, han gick mest omkring och mysslade. Det tröttnade han snart på så vi gjorde mellis och tog med till lekplatsen i stället.

Dagen avslutades med en riktig söndagsmiddag. Älgstek som fått puttra i 4 timmar så att köttet blivit så mört att det faller isär.Hur gott som helst. Till efterrätt hade barnen gjort äpplepaj av nyplockade äpplen från trädgården. Mmmm!
Mormor och morfar kom på besök lagom till pajätandet och gjorde oss sällskap tills det var läggdags.

En skön dag helt enkelt.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-08-29 20:27:58

Låter som en härlig dag! Vad gott med paj!

Svar: Det var det. Både en härlig dag och en god paj :)
2-barns-mamman

Postat av: maria

Publicerad 2013-08-29 20:28:16

Oj, kommentaren var från mej :)

Svar: Hihi! :)
2-barns-mamman

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela