åskmoln och rosa ludd

Här delar jag med mig av våran familjs vardag. Familjen består av Storasyster (född 2009) som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, Lilleman (född 2012) som är väldigt god och glad för det mesta men börjar visa sitt humör som inte är helt olikt systerns (<--- hjälp), Sambon - tillika barnens pappa och så mig - mamman.

helvetesnätter, feber och röda utslag

Publicerad 2013-08-13 22:06:23 i Personligt,

Idag har jag varit så trött, så trött.
Jag hade Lilleman-jour i natt och han är inne i en period av två hörntänder som skall värka fram, en utvecklingsfas och en "snälla-lämna-mig-inte-fas" (vilket för övrigt är väldigt praktiskt när han skall börja skolas in på dagis nästa vecka...). Så vi sov ingenting, Lilleman och jag fram till halv fyra då Sambon kom och avlöste mig så jag skulle kunna få sova några timmar innan klockan ringde vid sex för uppstigning till jobb.
Sambon hade natten dess för innan och då sov dom ingenting alls.
Hoppas innerligt att i alla fall de där nedrans tänderna, som är de sista innan tre-års-tänderna kommer, kan klämma sig fram snarast.

Uppe på detta fick Lilleman feber nu i kväll och en massa röda utslag på bålen. Han har haft små röda blemmor som vandrat runt på kroppen en längre tid men aldrig så här mycket. Bara det nu inte är vattenkoppor eller något han inte tål. Vi får hålla koll och se vad det utvecklar sig till.

Nu stålsätter jag mig för ännu en natt med Lilleman. Sen är det Sambons tur i två nätter.
Nu är jag i alla fall ledig resten av veckan, alltid något.

Kommentarer

Gör mig glá, skriv en rá
Endast för mig

Om

Min profilbild

2-barns-mamman

Jag är en 32-årig två-barns-mamma som bor med min lilla familj på västkusten. Detta är med all säkerhet inte den snyggaste eller mest väl-designade blogg Du kommer att läsa (har inte så mycket tid över till det utan det blir mycket mobilbloggande i sängen innan ögonen faller ihop för natten - hoppas Du har överseende med det) men det som skrivs här är helt sanningsenligt det som händer i vår familj och hur jag känner det. Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt ibland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt. Välkommen! Jag hoppas Du stannar!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela